Jobbklar forlenger samarbeidsavtalen med ØIF Arendal

Jobbklar forlenger samarbeidsavtalen med ØIF Arendal

Jobbklar fortsetter det gode samarbeidet med ØIF Arendal og har signert Sølvsponsoravtale frem til sommeren 2025.

Jobbklar fortsetter det gode samarbeidet med ØIF Arendal og har signert Sølvsponsoravtale frem til sommeren 2025.

by | 28/01/2021

Administrerende direktør i Jobbklar, Øyvind Vedal, og leder for forretningsutvikling i Jobbklar, Monica Sivertsen, står sammen med daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn Gunnar Bruun Hansen. De viser den signerte avtalen og holder tommel opp.

STRÅLENDE SAMARBEID: Daglig leder i Jobbklar, Øyvind Vedal, og leder for forretningsutvikling i Jobbklar, Monica Sivertsen, signerte sølvsponsoravtalen i Sør Amfi i Arendal sammen med daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn Gunnar Bruun Hansen. Foto: Simen Moesgård / ØIF Arendal

Sølvsponsoravtalen strekker seg frem til sommeren 2025 og viderefører arbeidet med å styrke merkevarene, samt bygge flere gode B2B-relasjoner.

I tillegg til den økonomiske pakken knyttet til avtalen så skal Jobbfrukt, som er en del av Jobbklar-konsernet, levere en større mengde frukt til klubben.

– Vi er stolt av å kunne videreføre det gode samarbeidet mellom organisasjonene. Vi har en lang historie sammen med ØIF Arendal og vi må virkelig si at vi er spent på hva som skjer nå og fremover i klubben, sier leder for forretningsutvikling i Jobbklar, Monica Sivertsen på klubbens hjemmesider.

Sivertsen understreker at sponsoravtalen med klubben har stor verdi for Jobbklar.

– Vi ser de gode resultatene som ØIF Arendal får til både sportslig og omdømmemessig, og vil selvsagt fortsette å være med på den reisen.

– Viktig bidragsyter

Daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn Gunnar Bruun Hansen er stolt over at Jobbklar ønsker å videreføre samarbeidsavtalen i 4 1/2 nye år.

– Det er slike samarbeidsavtaler som er med på å skape den gode veksten og utviklingen som klubben står overfor nå. Å ha et konsern som Jobbklar som aktiv samarbeidspartner gir klubben flere gode flater å stå på. I tillegg så er Jobbklar en viktig bidragsyter til vår B2B-familie. Vi har jo allerede erfart og ikke minst sett at andre samarbeidspartnere og Jobbklar bruker hverandre, så dette er bare en fantastisk nyhet, sier Bruun Hansen.

LES OGSÅ: Hos Optimera fikk Øystein (37) en ny sjanse

– Betyr mye

Sivertsen understreker hvor viktig det er at avtalen bygger på å få jobbsøkere med behov for spesiell tilrettelagt arbeidssituasjon ut på arbeidstrening og arbeid i klubbens B2B-nettverk

– Sponsorfamilien til ØIF Arendal er med på å skape en arena som gjør at våre jobbsøkere kan få et ytterligere fotfeste hos ulike arbeidsgivere rundt om i regionen. Det betyr mye for oss, sier hun.

Den nye avtalen er en fornyelse av den allerede gjeldene avtalen. Profilsenteret på Krøgenes i Arendal, som også er en del av Jobbklar-konsernet, har egen sponsoravtale med ØIF Arendal.