Jobbklare under Arendalsuka

Jobbklare under Arendalsuka

Jobbklar-kollegaene Gro Ingvardsen, Anne Boe Gelius og Jorunn Abusland skinte som sola i Arendals gater under Arendalsuka.

Jobbklar-kollegaene Gro Ingvardsen, Anne Boe Gelius og Jorunn Abusland skinte som sola i Arendals gater under Arendalsuka.

by | 17/08/2021

Jobbklar-kolleger på Langbryggen under Arendalsuka

SØKER KANDIDATER: Gro Ingvardsen, Anne Boe Gelius og Jorunn Abusland på Langbryggen under Arendalsuka 2021. Foto: Ingmar Brokka Rike / Jobbklar

Gro Ingvardsen, Anne Boe Gelius og Jorunn Abusland brukte dagen til oppsøkende virksomhet for å spre informasjon om muligheten for å få jobb i Varig tilrettelagt arbeid (VTA) i Jobbklar.

– Vi ønsker flere kandidater til VTA, derfor viser vi Jobbklar fram under Arendalsuka. Vi sprer informasjon på de rette stedene slik at personer kan velge å søke jobb hos oss, forteller de tre kollegene.

Gro Ingvardsen jobber til daglig som controller i Jobbklar, Anne Boe Gelius jobber som jobbveileder og Jorunn Abusland jobber som koordinator i VTA og jobbveileder.

– Vi har besøkt legekontorer, NAV Arendal, Arendal bibliotek og Arendal kommune. Vi har også vært innom kafee og tannleger, forteller de.

Bruker sjansen til rekruttering

Vi treffer de tre kollegene mens de er på vei til ulike fysioterapauter som holder til langs Langbryggen. De forteller om gode tilbakemeldinger fra aktører og personer de har møtt i løpet av dagen.

– Reaksjonene vi har fått er veldig positive. Vi blir svært godt motatt som en arbeids- og inkluderingbedrift. Det synes vi er veldig motiverende, sier de.

– Hvordan kom dere på ideen?

– Dette har vi gjort hvert år og i år tok vi skjeen i egen hånd. Når Arendalsuka endelig er i gang, så bruker vi denne sjansen. Det fungerer! Smiler de tre kollegene.

Varig tilrettelagt arbeid

Varig tilrettelagt arbeid (VTA) er for deg som har eller som i nær framtid ventes å få innvilget uførepensjon, og har behov for tilrettelegging og oppfølging i jobb.

Ønsker du en jobb i Jobbklar så skjer innsøkingen via NAV. Det kan Jobbklar hjelpe deg med.

Les mer om VTA på våre hjemmesider her

Brosjyre Varig tilrettelagt arbeid

VARIG TILRETTELAGT ARBEID: Kollegaene i Jobbklar delte ut brosjyre med informasjon om Varig tilrettelagt arbeid (VTA). Foto: Ingmar Brokka Rike / Jobbklar