Personvernerklæring


Innhold

 1. Ansvarlig
 2. Hvor oppbevares opplysningene?
 3. Hvilke opplysninger behandles?
 4. Hva er formålet?
 5. Informasjonskapsler
 6.  Deling av innhold
 7. Innebygd innhold fra andre nettsteder
 8. Når du kontakter oss
 9. Hvem kan informasjonen deles med?
 10. Hvilke rettigheter og lovverk gjelder?
 11. Kontaktinformasjon

1. Ansvarlig
Jobbklar Norge AS (org.nr. 925 302 562) ved daglig leder Øyvind Vedal er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger på www.jobbklar.no. Jobbklar Norge AS drifter og utvikler nettstedet, samt behandler data knyttet til nettstedet. Denne erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra www.jobbklar.no

2. Hvor oppbevares opplysningene?
Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettstedet lagres på egne servere som driftes av ProISP. Dette er et avgrenset område som bare er tilgjengelig for Jobbklar Norge AS og ProISP. Jobbklar Norge AS har databehandleravtale med ProISP som følger alle regler i personvernforordningen (GDPR). Det er kun Jobbklar Norge AS som benytter opplysningene som samles inn. Vi selger ikke personopplysninger videre til en tredjepart.

3. Hvilke opplysninger behandles?
Informasjonen som automatisk lagres om deg som bruker omhandler IP-adresse, hvordan du navigerer på nettstedet og teknisk informasjon om nettleseren din. Andre personopplysninger slik som navn, e-postadresse og telefonnummer samles kun inn der du selv fyller inn dette i skjemaer eller epost til oss.

4. Hva er formålet?
Identifiserende informasjon slik som IP-adresse behandles i anonymisert og aggregert form. Med anonymisering menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler tilbake til den enkelte bruker. IP-adressene lagres i tekniske logger og benyttes kun til tekniske formål, slik som forbedring av teknisk oppsett. Formålet med å samle inn anonymiserte opplysninger er også å utarbeide statistikk som skal brukes til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

5. Informasjonskapsler
Noen tjenester på www.jobbklar.no bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små filer som lagres på datamaskinen til den besøkende slik at tjenesten for brukertilpasning av nettsiden skal fungere. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for brukerne av nettsiden, og gjør at Jobbklar Norge AS kan tilby en tjeneste som fungerer best mulig. Bruk av informasjonskapsler kan slås av og på i de fleste nettlesere via egne menyvalg.

6. Deling av innhold
www.jobbklar.no er det en funksjon på nettsidene for å videresende eller dele innhold. Opplysninger om deling, som for eksempel e-postadresse, logges ikke. Hvordan nettstedet det deles til håndterer dataene reguleres av avtalen mellom brukeren og det aktuelle nettstedet.

7. Innebygd innhold fra andre nettsteder
Innhold på denne siden kan inkludere innebygd elementer – for eksempel videoer, bilder og artikler. Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

8. Når du kontakter oss
Når du kontakter oss lagrer vi opplysninger for å kunne besvare din henvendelse og videre oppfølging. Dersom du ringer oss vil ditt telefonnummer og tidspunkt for samtalen lagres i telefonen til den som besvarer samtalen. Dersom du kontakter oss via e-post vil vi lagre din henvendelse, vårt svar og din e-postadresse i epostkontoen til den du har kontaktet. Upersonlige e-postadresser, som for eksempel post@jobbklar.no, vil kunne ha flere mottakere.

9. Hvem kan informasjonen deles med?
Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i Jobbklar Norge AS, som jobber med kommunikasjon, marked eller support.

10. Hvilke rettigheter og lovverk gjelder?
Du har rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg. Du kan også kreve at vi retter opp feilaktige opplysninger om deg eller sletter informasjonen din, jfr. EU forordning 2016/679 General Data Protection Regulation. Ønsker du å få oversikt over opplysninger, rettelse eller sletting, så kontakter du oss på e-postadressen angitt under avsnittet kontaktinformasjon. For å rette en slik henvendelse må du sende en gyldig signert elektronisk forespørsel.

11. Kontaktinformasjon
Har du spørsmål eller henvendelser i forbindelse med personopplysninger som behandles på www.jobbklar.no kontakt kommunikasjon@jobbklar.no